Kötőelemek

Rögzítőgyűrűk tengelyekre DIN 471 A
Rögzítőgyűrűk tengelyekre (nagy igénybevételre) DIN 471 AS
K-gyűrűk tengelyekre DIN 983 AK
V-gyűrűk tengelyekre AV
L-gyűrűk tengelyekre AL

Rögzítőgyűrűk furatokba DIN 472 J
Rögzítőgyűrűk furatokba (nagy igénybevételre) DIN 472 JS
K-gyűrűk furatokba DIN 984 JK
V-gyűrűk furatokba JV
L-gyűrűk furatokba JL

Rögzítőtárcsák DIN 6799 RA
Szakítógyűrűk tengelyekre horony nélkül G
Félholdgyűrűk H
Fogazott gyűrűk tengelyekre ZA
Fogazott gyűrűk furatokba ZJ
Rugós alátétek tengelyekhez, horony nélkül KS

Hornyos anyák DIN 981 KM
Hornyos anyák DIN 1804
Hornyos anyák DIN 1816
Önbiztosító hornyos anyák GUA, GUK, GUP

Támasztótárcsák DIN 988 SS
Hézagolótárcsák DIN 988 PS
Tányérrugók DIN 2093 A
Tányérrugók DIN 2093 B

Feszítőgyűrűk tengelyekre SW
Feszítőgyűrűk furatokba SB
Feszítőgyűrűk csapágyakhoz DIN 5417 SP
Hajlított feszítőgyűrűk tengelyekre DIN 7993 RW
Hajlított feszítőgyűrűk furatokba DIN 7993 RB

Biztosítólemez DIN 5406 MB

Rexnord termékek

Ahol az ipar mozgásban van, ott a Rexnord a megfelelő választás
A Rexnord szállítószalagok, szállítópálya elemek, hajtóművek, csapágyak, tengelykapcsolók és ipari láncok legteljesebb termékkínálatát biztosítja.
Rexnord minőségi görgős- és emelőláncok

Több, mint 8000 fajta lánctípus, széleskörű felhasználhatóság, több évtizednyi tapasztalat és következetes fejlesztés biztosítja a Rexnord termékek kiváló konstrukcióját, az állandó és megbízható teljesítményt, nagy teherbírást. Egyedi megoldásokat kínálunk speciális igényekre is.

Zsanérláncok és tartozékaik

A Rexnord széles választékot kínál különféle alapanyagokból, típusokkal, különféle szélességű termékekkel, alkalmazási területtől függően. Az acél és műanyag zsanérláncok ideálisan alkalmazhatóak az élelmiszer-és feldolgozóiparban palettázást, mosást, címkézést, töltést, pasztörizálást, emelést ellátó berendezésekhez, az üdítős és egyéb üvegek szállítására, PET-tartók szállítására, állateledel-gyártás során, kisebb dobozok, hordók továbbítására és sok egyéb termék mozgatásához.

Table Top & MatTop láncok
Rexnord TableTop
Rexnord MatTop
Élvonalbeli megoldások és termelékenység az ügyfelek számára minden alkalmazásban. A Rexnord több, mint 120 éves tapasztalattal és a legszélesebb kínálattal rendelkezik. Termékei kiváló minőségű láncok, alkatrészek, lánckerekek és komponensek rendkívül széles portfólióban, az ipar számos területére. A TableTop láncrendszerek és szállítószalag-alkalmazások gyakorlatilag bármely iparághoz használhatóak. Az egyenes futású és oldalirányú láncok széles választékát úgy tervezték, hogy hibátlanul szállítsanak még a legigényesebb környezetben is. A fémekből vagy hőre lágyuló műanyagból készült láncok kiválóan alkalmasak nagy szilárdságú és nagysebességű alkalmazásokhoz. A keskeny szélesség ideális többszálú és változó sebességű szállítószalagokhoz.
A MatTop termékek folyamatos szállítófelületet biztosítanak a nagyobb szélességi követelményeket igénylő alkalmazásokhoz. Rendelhető különféle konfigurációkban, a MatTop termékek úgy lettek kialakítva, hogy szállítószalagok széles skáláját tudják kielégíteni gyakorlatilag bármilyen méretben. A csapok meghosszabbítják a lánc teljes szélességét a maximális szilárdság és a simább szállítófelületek biztosítása érdekében. Alkalmazásuk segít elkerülni a konténer leesését és az elakadást az átadási pontokon.
KleanTop szállítószalagok
KleanTop műanyag modulszíjak »
A mai élelmiszer-fogyasztók preferenciái folyamatosan növekednek. Az összetevők, a csomagolás és az adagok mérete azt jelenti, hogy szállítórendszerek működése folyamatosan igazodik a kereslethez. A változás során állandó kell, hogy maradjon a költségek csökkentése, a fenntartható működési célok elérése és a szigorú élelmiszer-biztonsági követelmények teljesítésének biztosítása. A KleanTop műanyag sorozat moduláris rendszereit kifejezetten az élelmiszer-feldolgozásra tervezték, lehetővé téve a belső gyártási célok teljesítését, és kiváló minőségű élelmiszerek szállítását az ügyfelek számára.
Cambridge élelmiszeripari szállítórendszerek
Cambridge - egyenes vonalú övek, fordítószíjak, drótszövet termékek és szűrők »
A Cambridge márka komponensei az elérhető legszélesebb körű fém egyenes vonalú szállítórendszeri termékek kínálatát kínálják. Az egyenes vonalú fémszíjak súrlódás-hajtáshoz és lánckerék-vezérelt alkalmazásokhoz kaphatók, például mosáshoz, sütéshez, keményítéshez, átvitelhez és fagyasztáshoz.
Marbett szállítószalag alkatrészek
Fém szállítórendszerek
Fém szállítószalagok »
A Rexnordnak úttörő szerepe van a precíziósan tervezett szalagok gyártásában, a kiemelkedő innovációban. A Rexnord mérnökökből, piaci szakértőkből és technikusokból álló kiváló csapattal rendelkezik, akik a fém szállítószalagok, szűrők és huzalszövetek előállítására koncentrálnak az ipari és élelmiszeripari felhasználás során. Az egyenes vonalú hajtószíjaink egyedi fogaskerekekkel rendelkeznek, hogy az abszolút legjobb nyomkövetést és a legsimább működést biztosítsák. Ezek az alacsony feszültségű, önkövető övek tökéletesen igazodnak az egyes alkalmazásokhoz. Sokféle méretben, magasságban és anyagban kaphatók, több szabadalmaztatott technológiát alkalmaznak, és USDA tanúsítással rendelkeznek az élelmiszer-biztonság szempontjából.
Szállítópálya komponensek
Szállítószalag alkatrészek »
A Rexnord szállítószalag-alkatrészek széles skáláját kínálja, hogy megfeleljen az Ön alkalmazási követelményeinek. Függetlenül attól, hogy láncvezetésre, termékkezelésre, kerettartóra vagy kiegyensúlyozó és tartóelemekre van szüksége, a Rexnord rendelkezésre bocsájtja azt az alkatrészt, amely optimalizálja a szállítószalag-rendszert.
Lánckerekek acél és műanyag zsanérláncokhoz
Szállítószalag lánckerekek »
A Rexnord lánckerekeket úgy tervezték, hogy folyamatosan javítsák az ügyfelek termelékenységét minden alkalmazásban. Élenjáró technika, a működés folyamatos követése, kiváló lánc-lánckerék kölcsönhatás jellemzi termékeinket.
Vezetősínek kanyarodó és egyenes kivitelben

Tengelykapcsolók

A Rexnord többfajta tengelykapcsolót és ezek kiegészítőit gyártja, melyek közül a legnépszerűbbek a VIVA, OMEGA, WRAPFLEX és THOMAS kuplungok. Felhasználásuk a tipikusan ipari alkalmazásokban ideális, például szivattyúk, kompresszorok, ventillátorok, fúvók, keverők. Az elasztomer kapcsolók csökkentik a leállási és karbantartási időt, miközben meghosszabbítják a csatlakoztatott berendezések élettartamát.

Csapágyak

Innovatív csapágytermékek a vevők egyedi alkalmazásaira szabva. A Rexnord prémium minőségű csapágyakat kínál széles felhasználási körben: autóipar, légi szállítás, repülőgépipar, élelmiszer- és italgyártás, cement előállítás, mezőgazdaság, energiaipar, építőipar, bányászat, valamint katonai és egészségügyi felhasználás.

Hajtóművek, hajtómotorok

A Rexnord az iparág vezető gyártója a megbízhatóság terén, több mint 100 éves tapasztalattal és jó hírnévvel. A Rexnord hajtóművek megbízhatóak, nagy teljesítményűek és precíziósan tervezettek, hogy megfeleljenek az ipar és a piac igényeinek. A robusztus kivitel minden működési kihívásnak megfelel, minőségére a gyártó jelentős garanciát vállal.

Tollok, záró szerelvények

A Tollok termékek több mint 35 éve vezetik az iparágat a szerelvények rögzítésében. Robusztus termékpalettánk széles választékot kínál, az egyszerű és kompakt kivitelektől a fejlett funkciókig. A Tollok a belső záró szerelvények széles skáláját, a zsugorító tárcsákat és a merev kapcsolókat is kínálunk.

Egyéb termékek

Szemesláncok és tartozékok
Szemesláncok és tartozékai
A német Kettenfabrik Unna láncgyár termékeit kínáljuk, mely világszerte szállít láncokat és tartozékokat különböző kivitelben. Szemes és csuklós láncok széles választéka (DIN762, DIN 763, DIN 764, DIN 766, DIN 32891, DIN 5683, DIN 82056, DIN 5685, DIN 5686). 8-as, 10-es áruosztályú láncok és tartozékok, akár rozsdamentes kivitelben, KU-láncsorozatok, szegmentált kivitelű lánckerekek, forgatókemence láncok
Rozsdamentes és saválló szemes láncok
Bizonyos alkalmazási területeken feltétlenül szükséges rozsda- és saválló láncokat használni. Mind görgős-, mind szemes lánc kínálatunk részét képezik a rozsda és saválló kivitelű láncok, a karbantartási feladatok megkönnyítésére.
Vonó-és kaparóláncok szemesláncból
Szállítóláncok speciális fajtája: ipari és mezőgazdasági ömlesztett áru szállítására alkalmasak. Ezen láncok alap méretezése megfelel a DIN 8165 és DIN 8167 szabványoknak.
Lánckerekek és tartozékok
Ahol szemes láncokat használnak, ott lánckerékre is szükség van! Szürkeöntvény, acél, nemesacél lánckerekeket kínálunk, akár edzett fogakkal. A szemes lánc és a lánckerék akkor passzolnak leginkább, ha egy gyártó biztosítja mindegyiket. Az osztott lánckerekek sikeresen alkalmazhatóak az ömlesztett áru kezelése során, robosztus és funkcionális formájuknak köszönhetően. A lánckerekek gyártása 400mm - 1500mm átmérőjű tartományban történik.
Egyéb termékek
 
Reteszek és reteszacélok
A reteszek fontos szerepet töltenek be a gépgyártás folyamatában. Különböző formában és méretben léteznek, általában egy tengely és az agyrész összekötésére szolgál a nyomaték átvitele érdekében.
A retesz a tengely reteszhornyába illesztve biztosítja a kapcsolatot.
A reteszeket DIN 6885 szabvány szerinti kivitelben kínáljuk.
Formája lehet lekerekített vagy szögletes, alapvetően három különböző formájú retesz szerepel termékválasztékunkban:
  • "A" típus: mindkét vége kerek
  • "B" típus: mindkét vége egyenes
  • "AB" vagy "C" típus: egyik vége egyenes, a másik kerek.
Kínálatunkban megtalálhatóak a különféle méretű és kialakítású reteszek és az alapanyagként szolgáló reteszacél is.
Reteszacél DIN 6880 széles méretválasztékban 1 m-es szálakban raktárról azonnal elérhetőek.
Csőbilincsek
Csőbilincsek IDEAL MINI, DIN 3017, MAXI, GBS
A mezőgazdaságban, az iparban, de akár a háztatásokban is előfordulnak csőbilincsek. Tömlők, csövek stb. rögzítésére szolgáló eszközök. A legelterjedtebb 9-12 mm-es szalagvastagságon kívül az 5mm-es, de akár a 20 mm-es szélességű bilincs is szállítható. Az Ideal tömlőbilincsek hosszabb ideig, valamint többször felhasználhatóak. Nagy szakítószilárdsággal rendelkező, kiváló minőségű termékek.
Lánckerekek, lánckerékszeletek
Standard ISO szabványú lánckerék, agyas- és lap- lánckerék, edzett lánckerék, méretre fúrt lánckerék, rozsdamentes lánckerék, szorítós lánckerék.
Acélból készült hajtáselemek, C45 vagy rozsdamentes anyagból, egy és többsoros kivitelben, fogedzett kivitelben.
Ékszíjak és ékszíjtárcsák
A szíjhajtás forgó tengelyek közötti energiaátvitel egy módja. A tengelyekre egy-egy megfelelően kialakított tárcsát erősítenek, a szíjtárcsákon végtelenített hajlékony szíjat vetnek át, mely a tárcsákra ráfeszül. A nyomatékot és a forgó mozgást a szíj általában súrlódás segítségével viszi át, de van olyan szíjhajtás is, melynél a kapcsolatot a szíj és a tárcsa alakja biztosítja. Szíjhajtást általában ott alkalmaznak, ahol a tengelyek nagyobb távolságra vannak egymástól. Ékszíjtárcsák különféle kivitelei: standard, kúpos szorítóval, előfúrt (collos, metrikus), fúratlan, hosszbordás.