Termékkategóriák

Szemesláncok és tartozékok:


A német Kettenfabrik Unna láncgyár termékeit kínáljuk, mely világszerte szállít láncokat és tartozékokat különböző kivitelben. Szemes és csuklós láncok széles választéka! 8-as, 10-es áruosztályú láncok és tartozékok, akár rozsdamentes kivitelben, KU-láncsorozatok, szegmentált kivitelű lánckerekek, forgatókemence láncok! Részletes leírás, letölthető szemes lánc katalógus!


Szemesláncok DIN szabvány szerint


Kiváló minőségű szemes láncokDIN762, DIN 763, DIN 764, DIN 766, DIN 32891, DIN 5683, DIN 82056, DIN 5685, DIN 5686

Lánckerekek szemeslánchoz


Ahol szemes láncokat használnak, ott lánckerékre is szükség van! Szürkeöntvény vagy acél, nemesacél lánckerekeket kínálunk, akár edzett fogakkal. A szemes lánc és a lánckerék akkor passzolnak leginkább, ha egy gyártó biztosítja mindegyiket.

Rozsda és saválló szemes láncok és lánckerekek


Bizonyos alkalmazási területeken feltétlenül szükséges rozsda-és saválló láncokat használni. Mind görgőslánc, mind szemeslánc kínálatunk részét képezik a rozsda és saválló kivitelű láncok, a karbantartási feladatok megkönnyítésére.

8-as osztályú láncok és tartozékok


8-as osztályú emelőláncok és tartozékok. Maximális emelőteljesítményt -40°C és +200°C között várhatunk szemes emelőláncainktól. Ez a teljesítmény a hőmérséklet emelkedésével csökken: +200°C és +300°C között 90%, +300°C és +400°C között már csak 75%.

10-as osztályú láncok és tartozékok


A 10-es osztályú láncoknak és tartozékoknak 25%-kal nagyobb a terhelhetősége. Ez teszi lehetővé ebből a kategóriából a kisebb átmérőjű láncok alkalmazását. Arra vonatkozó információt, hogy mely osztálybeli lánc alkalmazása javasolt a súlytáblázatot a Szemeslánckatalógus 91. oldalán talál. A 10-es osztályú láncokat és tartozékokat mindig RAL 5002 szerinti, kék színben szállítjuk.

Serleges felvonók építőelemei szemes láncból


KU350, KU400 ÉS KU250, KU210 láncokhoz; nagyteljesítményű serleges szállítópályákhoz, fogazott hajtókerekekkel és peremgyűrűvel ellátott terelőgörgőkkkel; C45-ös alapanyagból készült hegesztett hevederek, indukciósan edzett furatok; a feszítőhüvelyes biztosítással rendelkező csapok MnCr ötvözetű nemesacélból készülnek.

Szegmentált lánckerekek a könnyű karbantartásért


Az osztott lánckerekek sikeresen alkalmazhatóak az ömlesztett áru kezelése során, robosztus és funkcionális formájuknak köszönhetően. A lánckerekek gyártása 400 mm - 1500 mm átmérőjű tartományban történik. Igyekszünk eleget tenni a vevőigényeknek a rajz szerinti lánckerekek legyártásával - keressen minket elérhetőségeinken!

KU-vonó-és kaparó szemesláncok és tartozékok


Az alapanyagul szolgáló acél edzése által hosszabb üzemi élettartam biztosítható a láncoknak, ügyfeleinknek pedig nagy üzembiztonságot és hosszú termékélettartamot garantál.


Pénznem

Termékajánló